Werkwijze & tarieven 

co-coon is contextuele counseling

De focus ligt niet enkel op het individu maar ook op de context: relaties met familieleden en andere belangrijke personen. Mensen in je dichte omgeving, zowel in het verleden als in het heden, hebben een impact op wie je bent en hoe je in het leven staat.

Hoe gaan we aan de slag?

Het kennismakingsgesprek volgt op een eerste telefonisch contact. Na het kennismakingsgesprek wordt er al dan niet een traject opgestart, in overleg. Er kan immers sprake zijn van een doorverwijzing.

De counselinggesprekken gaan door bij co-coon maar counseling aan huis is ook mogelijk. Het kennismakingsgesprek en het eerste consult gaan altijd door in onze spreekruimte. Daarna kan er gekozen worden voor counseling aan huis (binnen een straal van 20 km, met extra kilometervergoeding van 1 euro per kilometer).

Natuurlijk kan een contextueel gesprek evengoed vorm krijgen aan de hand van bijvoorbeeld een wandeling in de natuur. Elke begeleiding vergt een eigen aanpak. Het doel is om een traject op poten te zetten dat bij jou past als persoon. Dit vergt wat “thinking out of the box”. Ook hier is co-coon flexibel in.

Particulieren

Bedrijven

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

coaching voor bedrijven